Pronađi kolegu
Pronađi uslugu
Upravljanje nalogom i profilima
Zaboravljena lozinka
Registracija

Kreirajte nalog:

Upit u vezi proslave / benda
Uredite sliku ili zatvorite da ostavite celu

 
OVDE IDE STATISTIKA
Personalni kalendar
Izaberite datum

Zvezde Granda – Pevači za svadbe, rodjendane i proslave – Cena i direktan kontakt

Zvezde Granda – Pevači za svadbe, rodjendane i proslave – Cena i direktan kontakt

Organizacija muzičkog segmenta vašeg venčanja može biti jedan od najuzbudljivijih aspekata planiranja vašeg posebnog dana. Izbor prave muzike i benda za svadbu je ključan za stvaranje nezaboravne atmosfere i neponovljivih uspomena. Ako ste ljubitelji domaće muzičke scene, posebno formatu popularnog takmičenja "Zvezde Granda", onda ste na pravom mestu.

Prvi korak u planiranju muzike za vašu svadbu je određivanje muzičkog žanra koji odgovara vašem ukusu i stilu. Da li preferirate narodnu muziku, zabavne melodije, ili možda nešto sasvim drugačije? Ovaj izbor će definisati ton vašeg slavlja.

Nakon toga, razmislite o tome da li želite sami kreirati spisak pesama koje će se puštati ili želite prepustiti izbor muzičarima i gostima. Ovo može značajno uticati na dinamiku i atmosferu vašeg slavlja.

Jedna od najprivlačnijih opcija za vašu svadbu može biti angažovanje pevača ili pevačice iz popularnog šou-a "Zvezde Granda". Sa širokim spektrom talentovanih izvođača, sigurno ćete pronaći nekoga ko će odgovarati vašem ukusu i stilu.

Važno je napomenuti da je planiranje muzike za svadbu proces koji zahteva vreme i pažnju. Ne prepuštajte ništa slučaju i pobrinite se da rezervišete izvođače na vreme. Preporučujemo da nas kontaktirate čim suzite izbor, naš portal vam nudi mogućnost da u svakom trenutku proverite dostupnost izabranih izvođača za vaš datum.

U današnje vreme, kada je muzika neizostavni deo svakog veselja, izbor pravog benda može biti izazovan. Međutim, sa "Zvezdama Granda", imate priliku da izaberete vrhunski muzički doživljaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja i učiniti vašu svadbu događajem za pamćenje.

Pretraga

Top 50 Poništite filtere

Datum

Cena

Tip grupe

Tip proslave

Vrsta muzike

Zatraženi bendovi za svadbe


 • bendovi za svadbe - Sveti Gral

  Sveti Gral

  Orkestar - 24.05.2024 u 22:20

  Detaljnije

  Unesite kratak opis Orkestar uvek veseo i nasmejan... Uvek je moguc svaki dogovor

 • bendovi za svadbe - Barbara Bobak

  Barbara Bobak

  Bend - 24.05.2024 u 22:10

  Detaljnije

  Barbara Bobak je talentovana mlada pevačica, koja sa sobom nosi posebnu energiju i pravi fantastičnu atmosferu .Ukoliko želite nezaboravnu žurku, proslavu, punoletstvo ... ona je pravi izbor za vas . Unesite biografiju

 • bendovi za svadbe - Zorana Micanovic

  po dogovoru

  Zorana Micanovic

  Bend - 24.05.2024 u 22:04

  Detaljnije

  Grand production  Grand production

 • bendovi za svadbe - Mandarina Bend

  Mandarina Bend

  Bend - 24.05.2024 u 20:47

  Detaljnije

  When only the best is good enough!NAJBOLJA MOGUĆA OPREMALED EKRANI, RASVETA, OZVUČENJENešto sa čime se posebno ponosimo jeste naša oprema u vrednosti +100k €.Reč je o najnovijoj modernoj tehnologiji koja je dostupnasamo velikim i ozbiljnim muzičkim kućama, studijima, arenama, halama..."L' Acoustics" je line array zvučni sistem koji reguliše i prilagodjavazvuk za svaki prostor, pa tako proizvodi prijatan zvuk a ne buku od koje se gosti hvataju za uši. VIDEO WALL (Led panel dimenzije 4×4 metra)koji možete videti samo na velikim koncertima, od 2021. je i na našoj LET ME ENTERTAIN YOU!Mandarina bend postoji i intezivno radi u nepromenjenom sastavu već 15 godina!Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara,profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstveni... Pročitajte jošm a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu z... Pročitajte jurku o kojoj će se pričatigodinama!

 • bendovi za svadbe - TRIK BAND 030

  od 450€

  TRIK BAND 030

  Bend - 24.05.2024 u 20:05

  Detaljnije

  -Želite dobru,zabavu,fantastičnu proslavu 18. rođendana,rođenja i drugih prilika?-Uz dobar bend i dobru muziku?-Došli ste na pravo mesto!@trikband.030 Naš bend čini nekolicinu talentovanih članova od toga:Vokal Nikola,vokal Nadja,klavijatura Martin,gitara Vlada,bubanj Mladen.Za više informacija posetite našu facebook stranicu ili instagram nalog @_trikband.030

 • bendovi za svadbe - Bend 

  od 300€

  Bend 

  Bend - 24.05.2024 u 19:57

  Detaljnije

  Moderan bend za proslave, svadbe, rodjendane.

 • bendovi za svadbe - Baja Mali Knindža

  po dogovoru

  Baja Mali Knindža

  Bend - 24.05.2024 u 19:36

  Detaljnije

  Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najvećih muzičkih zvezda u našem regionu. Sigurno ste barem jednom čuli za ovog sjajnog pevača, čija je popularnost poslednjih godina doživela pravi vrhunac.   Baja Mali Knindža rođen je 13. oktobra 1966. godine u Grubinu kod Livna. Tamo je završio osnovnu školu, a kasnije upisao srednju školu u Beogradu. Od 1981. godine Baja Mali Knindža živi u Beogradu pa sve do danas. Svoju popularnost Baja Mali Knindža stekao je devedesetih godina kada je pevao o srbstvu, a čak je i album snimio za Vojislava Šešelja tačnije, za njegovu stranku.Pored pevačke karijere, Baja Mali Knindža piše i tekstove, a napisao je veliki broj tekstove za popular... Pročitajte jošne narodne muzičare kao što su Bora Drljača, Rođa Raičević, Jovan Perišić, i mnogi drugi. 

 • bendovi za svadbe - Portoriko Bend

  od 600€

  Portoriko Bend

  Bend - 24.05.2024 u 15:15

  Detaljnije

  Duh zabave, ne pruža vam nikoKao beogradski bend "Portoriko"!!!Tim muzičara, mladih i profiNude vam sreću u svakoj strofi.Raspoloženje gostiju za najviši nivoGarantuje vrhunski vokal uživo.Sve hitove žanrova raznihDo rane zore i džepova praznih.Starija muzika za umorne dušeI noviteti što granice ruše.Starogradsko, narodno, zabavno i rokSa nama je veselo, uz pivo i sok.Nudimo najbolju žurku i veseljeIspunjavamo domaćinu i gostima sve želje! Portoriko bend Beograd, predstavlja tim mladih profesionalnih muzičara, povezanih duhom zabave i dobrog raspoloženja. Bend se sastoji od sjajnih instumentalista i odličnih vokala. Obiljem noviteta, starogradskih, zabavnih i narodnih pesama, garantujemo dobru atmosferu i najbolju žurku ispunjavajući sve vaše želje

 • bendovi za svadbe - Orkestar Lukovci

  od 300€

  Orkestar Lukovci

  Bend - 24.05.2024 u 10:28

  Detaljnije

  Unesite kratak opis Unesite biografiju

 • bendovi za svadbe - SALLE BAND

  SALLE BAND

  Bend - 24.05.2024 u 10:12

  Detaljnije

  Unesite kratak opis Unesite biografiju


  Koja god da je svečanost u pitanju Zvezde Granda su najbolja opcija

  Ako tražite muzički sastav za vašu proslavu, bilo da je u pitanju svadba, rođendan, ili neki drugi tip veselja, možete angažovati izvođače povezane sa "Zvezdama Granda", a evo kako da to i učinite:

  Koristite naprednu pretragu i pronađite bend prema vašim specifičnim zahtevima

  Ako tražite bend koji se uklapa u specifičan filter "Zvezde Granda" na platformi Klub muzičara, evo kako možete efikasno pristupiti ovom zadatku:

  Koristite specifične filtere za pretragu: Na platformi Klub muzičara, fokusirajte se na filtere koji vam omogućavaju da precizirate pretragu. U ovom slučaju, potražite opciju koji se odnosi na "Zvezde Granda" u polju za sortiranje. Ovo će vam pomoći da direktno pristupite profilima bendova ili muzičara koji su povezani sa ovim popularnim muzičkim takmičenjem.

  Detaljno istraživanje profila: Jednom kada dobijete listu bendova koji odgovaraju kriterijumu "Zvezde Granda", pažljivo pregledajte njihove profile. Obratite pažnju na njihov muzički repertoar, iskustvo, kao i na video snimke i audio zapise njihovih nastupa. Takođe, pročitajte recenzije i komentare od strane prethodnih klijenata.

  Proverite dostupnost i uslove: Nakon što ste suzili izbor, kontaktirajte bendove direktno preko platforme. Upitajte ih o njihovoj dostupnosti za datume koji vas zanimaju, kao i o uslovima pod kojima nastupaju. Ovo može uključivati cenu, trajanje nastupa, tehničke zahteve, i slično.

  Dogovorite detalje: Kada uspostavite kontakt sa bendom, razgovarajte o specifičnim detaljima vašeg događaja. To uključuje vrstu događaja, očekivanja u pogledu repertoara, kao i bilo koje posebne zahteve ili preferencije koje imate.

  Zaključite dogovor: Nakon što ste se dogovorili o svim detaljima, potvrdite svoj izbor i završite dogovor. Uverite se da imate sve potrebne informacije i da su oba strane jasna u pogledu dogovora. Koristeći ovaj pristup, možete efikasno pronaći bend koji odgovara vašim specifičnim potrebama i preferencijama u okviru "Zvezde Granda" filtera na platformi Klub muzičara.  Pogledajte još

  • bendovi za svadbe - DIVERSO bend

   DIVERSO bend

   Bend

   Beograd

   Detaljnije

   Mladi energični bend za sve vrste proslava, sa modernim aranžmanima koji obuhvataju sve domaće žanrove Diverso bend osnovan 2012 godine radi kao petorka (Pevačica, Pevač, 2 klavijature i gitara) po želji za vecu svadbu moguce je dodavanje violine, harmonike ili saksofona. Kao što i sam naziv govori (diverso - it. razlicit) naš repertoar je raznovrsan tako da možemo da zadovoljimo svačiji ukus. Trudimo se da dobrim kontaktom sa publikom i pozitivnom energijom na svakom nastupu pružmo svoj maksimum. Radimo sve vrste proslava i klubske svirke, garantujemo dobru atmosveru i pre svega kvalitetnu svirku p... Pročitajte jošo vrlo povoljnoj ceni, svaki dogovor je moguć i za one sa manjim budžetom :)   

  • bendovi za svadbe - Mega BAND

   Mega BAND

   Bend

   Kragujevac

   Detaljnije

   Mega band za sve vrste proslava Unesite biografiju

  • bendovi za svadbe - Naš Način

   Naš Način

   Bend

   Beograd

   Detaljnije

   Za sve ove godine smo sarađivali sa mnogim bitnim i veoma uticajnim ljudima izsveta muzike, pojavljivali se na televiziji, odsvirali mnogo veselja iproslava, pekli zanat u mnogim kafanama i klubovima širom zemlje i inostranstva.Armija zadovoljnih ljudi je naša najbolja reklama i dokaz da smo na pravomputu. Kada se sve to sabere i na to se dodaju naše velike mogućnostitransformacije, shodno vašim željama i širina repertoara koju posedujemo, ondashvatate zašto smo baš mi vaš logičan muzički izbor. Gitara i vokal : Miloš Božić, bas gitara i vokal : Stefan Fuks, harmonika i vokal: Mladen Biočanin,klavijatura i vokal: Vojislav Stanojević Gerovac, bubanj : Jovan Bukaćaš. Mendžer : Vuk Smiljanić, booking :  . Posetite naš sajt, zapratite nas na youtube-u, inastagramu i facebook-u. ... Pročitajte još ... Pročitajte još

  • bendovi za svadbe - Mojito band

   Mojito band

   Bend

   Kragujevac

   Detaljnije

   MOJITO je bend iz Kragujevca koji je nastao 2010.godine i od tada radi u nepromenjenom sastavu. Svojim upornim radom, spontanošću i profesionlnom pristupu poslu, uspeli smo  da izgradimo ime koje je prepoznatljivo  na našoj muzičkoj sceni što nas  čini veoma ponosnim. MOJITO je bend iz Kragujevca koji je nastao 2010.godine i od tada radi u nepromenjenom sastavu. Svojim upornim radom, spontanošću i profesionlnom pristupu poslu, uspeli smo  da izgradimo ime koje je prepoznatljivo  na našoj muzičkoj sceni što nas  čini veoma ponosnim.

  • bendovi za svadbe - Zeka i No limit band

   Zeka i No limit band

   Bend

   Beograd

   Detaljnije

   Ekipa koja ce sigurno pruziti dobru zurku i energiju na vasim, pre svega, svadbenim veseljima i svim ostalim tipovima proslava. Bend koji se uglavnom bazira na programskim i modernim vencanjima. Vokali su Mladen Zikic Zeka i Neda Petrovic Veliko iskustvo u radu svadbenih i ostalih veselja. Dugogodisnji rad u nekim od najjacih klubova u zemlji i inostranstvu. Pojedinacni uspesi nasih vokala u mnogim pevackim takmicenjima.

  • bendovi za svadbe - Bixy Band

   Bixy Band

   Bend

   Beograd

   Detaljnije

   Bixy Band nastao je kao proširena verzija svega onoga što Biljana Obradović Bixy godinama radi. Njega sačinjavaju vrhunski muzičari sa velikim estradnim i sviračkim iskustvom. Repertoar ovog benda je jako širok - od džeza i svetske muzike, do domaće muzike svih žanrova: pop, rok, narodna, etno, folk. Jednostavno rečeno - muzika za svačiji ukus vrhunskog kvaliteta. Biljana Obradović Bixy je mlada, multitalentovana umetnica koja se bavi sviranjem, pevanjem,komponovanjem i pisanjem tekstova. Diplomirala je muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.Svoju  energiju, emocije i senzibilitet najboljeiskazuje kroz  pop muziku, iako veoma uspešno izvodi i druge muzičke žanrove. Svira nekoliko muzičkih instrumenata(klavir, gitara, flauta, saksofon i razne udaraljke) i peva na 20 stranih jezika. Estradnu karijeru započela je k... Pročitajte joša... Pročitajte jošo prva i jedina dama u Srbiji koja svira klavijature i peva – One girl show band. 

  • bendovi za svadbe - Trocadero Band Kraljevo

   Trocadero Band Kraljevo

   Bend

   Kraljevo

   Detaljnije

   Bend sa dugogodišnjim iskustvom, spreman da svako Vaše veselje učini posebnim. Unesite biografiju

  • bendovi za svadbe - Orkestar Marka Djukica

   Orkestar Marka Djukica

   Orkestar

   Sremska Mitrovica

   Detaljnije

   Orkestar Marka Đukica pored sjajnih muzičara koji čine orkestar ima u ponudi i veliki izbor sjajnih pevača,takodje i neverovatno širok repertoar za sva Vaša slavlja,svadbe,proslave,rodjendane,krštenja i slično... GARANCIJA NAJBOLJEG PROVODA.. Unesite biografiju

  • bendovi za svadbe - Shazam Band

   Shazam Band

   Bend

   Backa Palanka

   Detaljnije

    Za više video sadržaja posetite nas instagram profil! Naš bend se sastoji od 4 člana: 2 muška i  1 ženski vokal, gitarista, klavirista, basista, perkusionista I bubnjar. Čini se da smo loši sa matematikom, a ustvari smo samo jako dobri sa muzikom! U našem repertoaru nalaze se mnogobrojne pop,rok domaće i strane pesme, tako i širok repertoar folk,narodne i izvorne muzike. Sviramo sve vrste kako privatnih proslava, tako i nastupa u  klubovima, restoranima, diskotekama. Pozivajući naš bend sa sigurnošću možete da znate da ćete imati sjajnu i nezaboravnu proslavu i atmosferu! U našem repertoaru nalaze se mnogobrojne pop,rok domaće i strane pesme, tako i širok repertoar folk,narodne i izvorne muzike.Sviramo sve vrste kako privatnih proslava, tako i nastupa u  klubovima, restoranima, diskotekama. Pozivajuci naš bend sa sigurnošću možete da znate da ćete imati sjajnu i nezaboravnu proslavu i atmosferu! 

  • bendovi za svadbe - Orkestar MESEČARI

   Orkestar MESEČARI

   Bend

   Ćićevac

   Detaljnije

   Orkestar MESEČARI, šamantna sedmočlana ekipa sa ogromnim iskustvom i bogatim reprtoarom. Osmeh nam je zaštitni znak, kao i dobra energija na koju niko ne ostaje ravnodušan. Po vašoj želji angažujemo i dodatne instrumemtaliste ( saksofon, violinu...) kao i vokalne soliste. Naš zadatak je da Vam gosti na veselju ne sede i da ih sutradan ne boli glava od preglasne muzike Unesite biografiju

  • bendovi za svadbe - Orkestar Ace Nikolića Brajića

   Orkestar Ace Nikolića Brajića

   Orkestar

   Koceljeva

   Detaljnije

   Orkestar za sve vrste vasih veselja i proslava, na čelu sa PRVOM HARMONIKOM SVETA ACA NIKOLIĆ BRAJIC Aleksandar Nikolić Brajic rođen je 1995. godine u Šapcu. Živi u Koceljevi i harmoniku je počeo da svira sa četiri godine. Polaskom u prvi razred osnovne škole u Koceljevi, krenuo je i u prvi razred niže muzičke škole „Živorad Grbić” u klasi profesora dr Zorana Rakića. Naporna putovanja od Koceljeve do Valjeva i nazad tri p... Pročitajte jošuta nedeljno nije sprečilo Aleksandra da već od prvog razreda počne da niže uspehe.Nakon završetka Osnovne muzičke škole, iza sebe je već imao 50 nagrada, 38 pehara i 3 medalje. Virtuoz na harmonici svira podjednako dobro i klasičnu i narodnu muziku koju ga uči otac Mića Nikolić-Brajić. Tokom školovanja u osnovnoj muzičkoj školi učestvovao je na svim takmičenjima klasične muzike u našoj zemlji (Smederevo, Ub, Kragujevac, Novi Kneževac, Ugljevik, Loznica, Lazarevac, Aranđelovac...) i uvek osvajao prve nagrade sa maksimalnim brojem bodova 100 i mnogo puta poneo titulu laureata takmičenja. Na Republičkom takmičenju i na festivalima muzičkih škola, kao član ekipe škole „Živorad Grbić” uvek je osvajao najviše prve nagrade.U toku osnovne muzičke škole Aleksandar je svoje znanje dokazao i na evropskoj i na svetskoj sceni i to:2006. godine na evropskom takmičenju u Kligentalu (Nemačka) osvojio je treće mesto.2007. godine na svetskom takmičenju u Kastelfidardu (Italija) osvojio je prvu nagradu i poneo zvanje prva harmonika sveta. Tim povodom u njegovoj rodnoj Koceljevi Opština mu je priredila svečan doček gde je dobio povelju iz oblasti umetnosti.2008. godine na evropskom takmičenju u Moravskim Toplicama (Slovenija) takmičio se u dve kategorije i postao dvostruki evropski prvak: u klasičnoj muzici i u varijete.2009. godine na evropskom takmičenju u Puli (Hrvatska) ponovo je osvojio prvo mesto i titulu evropskog prvaka.2010. godine na evropskom takmičenju u Sarajevu osvojio je prvo mesto i titiulu evropskog prvaka.U oblasti narodne muzike Aleksandar je takođe imao odlične rezultate:Čak tri puta je bio „Prva harmonika Soko Banje” i to 2004, 2005 i 2010. godine. Sa osam godina kao najmljađi takmičar, 2004. godine, sovojio je titulu prvaka Srbije u Soko Banji i kao nagradu dobio Rolland harmoniku.Tri puta je bio pobednik na međunarodnom takmičenju „Beogradski pobednik”.Pobednik na takmičenju „Ex Yu” u Bijeljini.Pobednik na „Oplenačkoj berbi” u Topoli.Pored svih osvojenih nagrada Aleksandar je u školskoj 2007/08. godini pohađao sedmi razred osnovne škole, vanredno osmi razred osnovne škole i šesti razred niže muzičke škole u Valjevu gde je bio i đak generacije.U martu 2013. godine nastupio je na Institutu za umetnost i kulturu u ukrajinskom gradu Belgorodu, gde je predstavljao Srbiju na Ruskom danu harmonike.Pored svih dosadašnjih osvojenih nagrada, u zemlji, Evropi i svetu (ima preko 50 pehara) osvajao je i brojne diplome i medelje za osvojena prva mesta. Od škole je dobio i nagradu „Živorad Grbić” kao čenik koji je najuspešnije prezentovao školu u školskloj 2012/13. godini, koja takođe govori mnogo o njegovim uspesima. Školske 2012/13. godine završio je SMŠ „Živorad Grbić” u Valjevu u klasi prof. Vladimira Obradovica. U aprilu 2013. je na Evropskom takmičenju u Istočnom Sarajevu osvojio prvo mesto i bio laureat takmicenja. Posle srednje škole, Muzičku akademiju je upisao u Istočnom Sarajevu u klasi dr Zorana Rakića. Na njegovo i profesorovo zadovoljstvo ponovo je u njegovoj klasi, što mu je i bio cilj, jer je iz oblasti klasične muzike sa prof. Zoranom Rakićem postigao najveće rezultate. Nakon upisa na akademiju počeo je preko leta vredno i mnogo da radi sa profesorom, sa željom da ode na Svetski trofej u Samari – Rusija, na najjače i najprestižnije takmičenje za harmoniku. Evo njegovih utisaka sa tog takmičenja:„25. 09. 2013. god. nastupio sam u prvoj etapi na takmičenju „Svetski Trofej za harmoniku” u Samari – Rusija. U mojoj kategoriji junior klasik bilo je 18 takmicara iz raznih zemalja kao što su Švedska, Italija, Litvanija, Velika Britanija, Belorusija, Rusija, Kina i Srbija – moja zemlja koju sam sa ponosom predstavljao. U drugu etapu od nas 18 prošlo je 8 – 7 Rusa i ja osmi iz Srbije. Našao sam se u beznađu, jer ja sam jedini stranac, a oni su ipak na svom terenu. No, to me nije sprečilo da budem najbolji. 28. 09. 2013. god. u velikoj dvorani u centru Samare, bilo je proglašenje pobednika. Kada su pročitali moje ime bio sam u isto vreme i šokiran i presrećan. Taj osećaj se ne može opisati rečima. Moj najveći san se upravo ostvario, postao sam Svetski prvak. Ljudi su mi čestitali sa svih strana, a pohvalu da skoro nisu čuli nokiga sa takvom tehnikom i brzinom na ovom takmičenju, ostavilo je na mene najveći utisak. Od osnivanja Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu prvi sam student sa svih instrumentalnih smerova koji je osvojio titulu svetskog prvaka.” 

  • bendovi za svadbe - Negro bend

   Negro bend

   Bend

   Kragujevac

   Detaljnije

   NEGRO je bend za Vaše proslave, bend za svadbe, bend za žurke, bend za prve i 18-te rođendane, bend za korporativne proslave, bend za klubove.  BEND ZA KLUBOVE - posebno naglašavamo jer smo jedan od bendova koji konstantno svira po najjačim klubovima u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Podgor... Pročitajte jošici, Budvi.Svirku po klubov... Pročitajte jošima sa ponosom ističemo jer bend koji svira na glavnim mestima u gradu uvek mora da ima NAJNOVIJI REPERTOAR PESAMA. Svaka pesma koja se pojavi kao hit sastavni je deo našeg repertoara u roku od nedelju dana. Kada birate bend za svadbu, proslavu, veselje, krštenje ili korporativnu proslavu proverite da li taj bend svira po noćnim klubovima. Oni orkestri koji samo sviraju svadbe, proslave, rodjendane, krštenja u većini sluč

  • bendovi za svadbe - Orkestar Nikole Lukića AJKULE

   Orkestar Nikole Lukića AJKULE

   Orkestar

   Valjevo

   Detaljnije

   Orkestar Nikole Lukića Ajkule za sve vrste slavlja. Vrhunski orkestar za svadbu i ostale proslave. Ime Nikola Lukić,  već znaju mnogi poštovaoci narodne muzike.Bio je učesnik mnogih takmičenja, između ostalih Prva harmonika Vojvodine, gdje je odneo pobedu u konkurenciji juniora…. Ovaj orkestar vam garantuje kvalitetnat zvuk i nezaboravan provod uz isti.

  • bendovi za svadbe - Fusion Band

   Fusion Band

   Bend

   Jagodina

   Detaljnije

   Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.  Fusion bend je fantastičan i talentovan bend koji će vas sigurno oduševiti svojim nastupom. Od žanrova pevaju narodnu, zabavnu, pop, rock, starogradsku i stranu muziku. Šta god da pomislite sa muzikom, Fusion bend će to pretočiti u realnost.Ako želite specijalan dan na vašoj proslavi i neverovatnu ... Pročitajte jošzabavu, Fusion bend je odličan odabir za vas.  biografiju

  • bendovi za svadbe - Stand by band

   Stand by band

   Bend

   Beograd

   Detaljnije

   Stand By Bend je okupio vrsne mlade muzičare koji muziku doživljavaju drugačije. Uz ogromnu ljubav, ulaganje i konstantno napredovanje, svoj pravac su pronašli u popularnoj muzici koja pokreće publiku - bez obzira na njen žanr. Energija i pozitivna atmosfera su samo deo onoga po čemu ih gosti prepoznaju i biraju kao deo svojih velikih događaja. Stand By Bend je okupio vrsne mlade muzičare koji muziku doživljavaju drugačije. Uz ogromnu ljubav, ulaganje i konstantno napredovanje, svoj pravac su pronašli u popularnoj muzici koja pokreće publiku - bez obzira na njen žanr. Energija i pozitivna atmosfera su samo deo onoga po čemu ih gosti prepoznaju i biraju kao deo svojih velikih događaja.Sa dugim kako pojedinačnim, tako i iskustvom u bendovima,   Stand By je idealan izbor za sve vrste proslava: od manjih privatnih veselja do velikih korporativnih zabava.Stand by broji 6 članova benda: muški i ženski vokal, bas, gitaru, bubanj i klavijature. 

   Poštovani,

   Kontaktirajte direktno Klub Muzičara u vezi proslave, termina ili bendova koji Vas interesuju i mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti sa informacijama ili predlogom

   Vaš Klub muzičara

   bendovi za svadbe, bend za svadbe, muzika za svadbe, trubači za svadbe , bendovi