Pronađi kolegu
Pronađi uslugu
Upravljanje nalogom i profilima
Zaboravljena lozinka
Registracija

Kreirajte nalog:

Upit u vezi proslave / benda
Uredite sliku ili zatvorite da ostavite celu

 
OVDE IDE STATISTIKA
Personalni kalendar
Izaberite datum

USLOVI KORIŠĆENJA

USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo da pažljivo pročitate navedena pravila i uslove korišćenja sajta klubmuzicara.com. Pristupanjem sajtu, korišćenjem materijala koji se na njemu nalazi, kreiranjem naloga, Vi prihvatate “Uslove korišćenja”.

1. Autorska prava

Sva prava zaštićena. Imena pojedinca/kompanija na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime.

2. Registracija

Za korišćenje usluga sajta klubmuzicara.com neophodna je registracija. Registrovani korisnik koji je postavio ponudu ima sva prava i obaveze nad tom ponudom i saglasan je da klubmuzicara.com može koristiti materijale i informacije bez dozvole ili naknade. Fizičko ili pravno lice može imati i koristiti samo jedan registrovan nalog. Fizičko ili pravno lice koje se registrovalo na www.klubmuzicara.com, saglasno je da nakon registracije klubmuzicara.com koristi njegovu e-mail adresu, unetu prilikom registracije, u svrhe slanja medijskih kampanja ili materijala putem newslettera.

3. Zabrana oglašavanja

Zabranjeno je oglašavanje:

4. Sadržaj oglasa

Oglas treba da sadrži isključivo podatke o predmetu koji se prodaje ili usluzi koja se pruža. Naslov oglasa i opis treba da se odnose samo na predmet prodaje ili uslugu. U naslovu i tekstu oglasa nije dopušteno upisivanje privatnog broja telefona. U oglasima nije dopuštena upotreba fotografija sa drugih oglasnih sajtova ili iz oglasa drugih oglašivača na našem sajtu. Oglas mora svojim sadržajem da pripada kategoriji u kojoj je postavljen.

5. Korišćenje informacija sajta

Vi možete da gledate, kopirate i štampate stranice pod uslovom da stranice koristite isključivo za ličnu upotrebu, informativne i nekomercijalne svrhe. Izuzev kada je posebno naglašeno nije dozoljeno slati, demonstrirati, reprodukovati, oglasiti, prenositi ili distribuirati informacije sa ovog sajta kako bilo kog dela tako i u celosti bez prethodne pismene dozvole sajta klubmuzicara.com.

6. Posetioci

Izuzev kada je drugačije istaknuto od strane sajta klubmuzicara.com, svi materijali i informacije koji su postavljeni na sajtu od strane posetilaca smatraju se vlasništvom sajta klubmuzicara.com. Za postavljanje informacija i materijala na sajtu klubmuzicara.com ne možete biti plaćeni, iako to postaje vlasništvo sajta. Sajt klubmuzicara.com može koristiti materijale i informacije bez dozvole ili naknade.

7. Linkovi

Sajt može sadržati linkove ka sajtovima koji nisu u vlasništvu i pod kontrolom sajta klubmuzicara.com, stoga sajt klubmuzicara.com nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

8. Garancije i obaveštenja

Informacije, materijali i oglasi koji se nalaze na ovom sajtu mogu biti zastareli ili sa greškama. Ako nije suprotno naglašeno sve informacije, materijali i usluge se koriste takvi kakvi jesu, bez ikakvih garancija. Ni u kom slučaju sajt klubmuzicara.com nije odgovoran za direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili posledičnu štetu ili štete od gubitka profita, prihoda, podataka, prosleđenu vama ili drugima. Sajt klubmuzicara.com zadržava pravo da izmeni,prepravi ili izbriše bilo koji podatak postavljen od strane posetilaca na sajtu u bilo kom trenutku bez ikakvog obaveštenja ukoliko smatra da taj podatak nije u skladu sa pravilima sajta klubmuzicara.com.

bendovi za svadbe, bend za svadbe, muzika za svadbe, trubači za svadbe , bendovi