Pronađi kolegu
Pronađi uslugu
Upravljanje nalogom i profilima
Zaboravljena lozinka
Registracija

Kreirajte nalog:

Upit u vezi proslave / benda
Uredite sliku ili zatvorite da ostavite celu

 
OVDE IDE STATISTIKA
Personalni kalendar
Izaberite datum

PISMO MUZIČARIMA

PISMO MUZIČARIMA

Dragi muzičari,

Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da vas obavestimo o početku rada Kluba muzičara, jedinstvene internet platforme namenjene muzičkoj industriji.

Članstvo u Klubu muzičara namenjeno je svim muzičarima bilo da nastupaju pojedinačno ili u okviru nekog sastava. Proces registracije i izrade profila vam ostavlja slobodu da sami uredite i menjate svoju prezentaciju.

Profili su krojeni tako da vam omoguće da na koncizan način istaknete sve relevantne podatke koje se tiču vašeg umeća i dostupnosti, a sve u cilju da korisniku koji posećuje vaš profil pomognete da se odluči da upravo vas angažuje za svoju proslavu.

Izuzetno je važno da vaš kalendar dostupnosti održavate ažurnim jer ćete jedino tokom slobodnih dana biti vidljivi u pretragama, te na taj način štedite svoje vreme. Nema potrebe za da vas neko zove na dan kada niste raspoloživi. Na profilu se nalazi i vaš direktan kontakt, te vas kolege ili potencijalni korisnici mogu direktno kontaktirati bez ičijeg posredovanja.

Naša platforma je jedinstvena u regionu, a ljudi koji naručuju muziku dolaze kako sa Balkana, tako i iz čitavog sveta. Na taj način bend koji svira lokalno u manjem mestu može pronaći angažovanje u Beogradu, Zagrebu, Beču, Amsterdamu, Londonu, Čikagu ili Sidneju. Naša muzika je izuzetno popularna u dijaspori.

Pozivamo vas da se dobro proučite uputstva sa sajta, registrujete se i uredite vaše profile, te prezentujete vaše umeće auditorijumu širom sveta.

bendovi za svadbe, bend za svadbe, muzika za svadbe, trubači za svadbe , bendovi