Pronađi kolegu

Pronađi uslugu

Upravljanje nalogom i profilima

Zaboravljena lozinka

Registracija

Kreirajte nalog:

Uredite sliku ili zatvorite da ostavite celu


 
OVDE IDE STATISTIKA

Kvartet CinderellaTip proslave
Koncerti   Korporativne proslave   Svadbe  
Vrsta muzike
Klasična   Jazz   Pop   Strana   Zabavna  

Vrsta grupe
Gudački kvartet  
Instrumenti
Sastav
Kvartet Cinderella je nastao sa željom za poigravanjem sa različitim žanrovima na klasičnim instrumentima. Repertoar ovog netipičnog sastava obuhvata klasičnu,džez,filmsku  i evergrin muziku. Sastav je svirao na brojnim koncertima, umetničkim performansima i izložbama, manifestacijama i elitnim koktelima priređenim u čast državnih i stranih delegacija na najvišem nivou (Dan državnosti,Dan BIA-e,FEST svečano otvaranje,Palićki filmski festival,Dani Dunava,Sajam obrazovanja,itd). Cinderella je nastupala u različitim koncertnim salama, a i elitnim restoranima i klubovima (Zadužbina  Ilije M. Kolarca, Galerija ARTGET, Letnja scena na Gardošu, Muzej kralja Petra I, Paviljon Cvijete Zuzorić, Biblioteka grada Beograda, Skupština grada, Predsedništvo Srbije, Beli dvor, Hajat,Kalemegdanska

Avgust

2020

PonUtoSreČetPetSubNed
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Biografija


Kvartet Cinderella je nastao 2001. godine sa željom za poigravanjem sa različitim žanrovima na klasičnim instrumentima. Repertoar ovog netipičnog sastava obuhvata klasičnu, džez i filmsku muziku. Sastav je svirao na brojnim koncertima, umetničkim performansima i izložbama, manifestacijama i elitnim koktelima priređenim u čast državnih i stranih delegacija na najvišem nivou, u različitim koncertnim salama, a i elitnim restoranima i klubovima.
Kvartet 20... Pročitajte još
Članice kvarteta su akademski obrazovani muzičari, dobitnice mnogobrojnih međunarodnih nagrada kao solisti i članovi kamernih sastava. Osim umetničke karijere uspešno grade i pedagošku karijeru na svim obrazovnim nivoima.

Pogledajte još


    Poštovani,

    Angažujte "Kvartet Cinderella" preko zvaničnog broja portala Klub Muzičara i ostvarite popust do 10%.

    tel   +381665433088

    Vaš Klub muzičara
    bendovi za svadbe, bend za svadbe, muzika za svadbe, trubači za svadbe , bendovi